Rozeznanie rynku Catering – Warsztat refleksyjny

http://www.kujawiaki.pl/zamowienia/archiwalne/2307-rozeznanie-rynku-catering-warsztat-refleksyjny.html
Przedmiot zamówienia: Catering podczas szkolenia Ilość osób na spotkaniu  minimalni [...] Przedmiot zamówienia: Catering podczas szkolenia
  • Ilość osób na spotkaniu  minimalnie 10 osób, maksymalnie 25
  • Liczba planowanych spotkań 1 (styczeń 2020)
  • Miejsce spotkania biuro Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Dorzecza Zgłowiączki, ul. Sikorskiego 12
  • Poczęstunek należy dostarczyć do biura w dniu szkolenia na godz. 8:00
  • Serwis kawowy należy dostarczyć do biura w dniu szkolenia na godz.       8:00
  • Zapewnienie naczyń podane na półmiskach

Poczęstunek:


Kanapki bankietowe mix (pieczywo, wędliny, sery, łosoś, sałata, pomidor, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka) – min. 3 szt. na osobę
Sałatki (dwie do wyboru: grecka i gyros) –min. 100 g./os.;
Owoce (winogrona, mandarynka, banan)

Przerwa kawowa: kawa czarna, kawa rozpuszczalna, herbata czarna i owocowa, mleko, cukier, sok np. jabłkowy 100%, ciasto- np. biszkopt z kremem i galaretką ( 2 kawałki /osoba), - serwowana podczas całego szkolenia

Termin i miejsce złożenia oferty:
  • termin zgłoszenia mija 17.01.2020 r.
  • termin ważności oferty 31.01.2020 r.
  • w załączeniu wzór formularza ofertowego
  • zgłoszenie może być złożone:
  • listem lub osobiście w biurze Stowarzyszenia LGD Dorzecza Zgłowiączki,  ul. Sikorskiego 12, 87-850 Choceń
  • za pomocą poczty e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. skan podpisanej oferty cenowej
  • każde zgłoszenie powinno być podpisane własnoręcznie i jeśli to możliwe powinno być opieczętowane.
Załączniki: